diumenge, 20 de desembre del 2009

9ª jornada c.f.s. Gandesa 5 -4 Botarell f.c.

Molt bon partit del equip, jugant de la manera que sempre ens ha donat més bon resultat.

Primera part amb moltes ocasions a la contra que no vam saber acabar en gol. L'unic gol del periode va ser d'una gran assitència de l' Albert que fica la pilota als peus de ferran i com ell sap la fica al fons de la porteria rival. L' equip estava ben col·locat defensivament i sortia amb bones contres però a l'ultima jugada del temps ens fan l'empat amb una suma de rbots que acaben amb gol.

Segona part amb el mateix guió que la primera; bona jugada col·lectiva que acaba rematant Ferran amb el pit al fons de la porteria. Gran jugada individual d'un jugador rival que trona a empatar el partit, però torna a apareixer Ferri-gol que controla dins l'area i de mitja volta torna a ficar el marcador a favor.
Dos bones contres ben convinades entre l'equip i culminades per Joaquin Emilio ens fiquen amb un clar 5-2 a falta de 4 minuts per acabar. Aquests minuts van ser eterns però amb voluntat i esperit defensiu vam aguantar, a falta de 40 segons fan el 5-3 i amb deu segons ens tornen a marca el 5-4 i casi amb èpica aconseguim aguntar el resultat.

Tres punts de gran valor que fan que no ens enfonssem a la classificació. Ara toca agafar forçes, durant aquestes jornades nadalenques, per els ultims partits de la primera volta.