diumenge, 6 de desembre del 2009

5ª j. C.F.S. Gandesa - J.E.Flix F.S. V50

Partit rapid i amb ocasions a les dues porteries fent natres el primer gol al minut 2. Ens empaten als pocs minuts en un joc molt rapid i en jugadors molt tecnics al camp. Ens tornem a posar davant en el marcador gracies a la insistencia dels nostres atacs i rapids contratacs. Nomes teniem dos canvis i aixo va condicionar molt el partit ja que al ser un partit molt rapid quan falten 6 minuts per ala fi de la 1ª part ens fan tres gols molt rapids. Tot i aixi l'equip no es va ensorrar i va tirar endavant fent Franxo el 3-4 a dos segons de la fi de la 1ª part.

La segona part va continuar igual, joc rapid i continuos atacs a ambdues porteries, posant-se ells per davant 3-5 i despres natres responent i a 5 minuts del final acabar empatant el partit. Pero els ultims cinc minuts la falta de canvis va mimbar el nostre estat fisic i el Flix ho va aprofitar amb jugades rapides i contratacs precisos posant al marcador el definitiu 5-8.Fer una menció especial a l'arbitre que va saber portar molt be el partit i passant desapersebut (ja era hora).