diumenge, 13 de desembre del 2009

8ª Jornada Montblanc Park f.s. 6-4 C.F.S. Gandesa

Desplaçament en el qual l'equip no va esta a l'altura en molts moments del partit.

Comença el partit i els 15 primers minuts van ser de clar domini local oconseguint ficant-se amb un marcador favorable de 3-0. L' equip no va saber assimilar els moviments ofensius del Montblanc i fins que no van saber canviar la diposició al camp no vam frenar les seves ofensuives. Despres dos contres culiminades per Ferran van ficar l'equip al partit arribant amb el 3-2 a la fi de la primera part.

Comença la segona part i l'equip continua correcte tacticament però un xut llunyà es cola al fons de la porteria, 4-2. Es mante la calma i Joaquin Emilio retalla distancies, arriben probablement els millors minuts nostres amb ocasions clares que no transformem en gol. I una contra ben portada pel Montblanc acaba en falta a la frontal i ja era la sisena falta, cosa que fa que no hi hagi barrera, I gol 5-3. Pareixia que ja no teniem opcions però un doble penal transformat per Ruben tornava a fica emocio els ultims segons. La jugada tonta arribaria en aquest partit quan tot l'equip es que petrificat una jugada esperant la falta i el jugador del Montblanc entra a la porteria sense cap oposició, encara disposem d'un doble penal per apropar-nos al marcador però aquesta vegada Ruben envia la pilota fora.

Resumint no va ser un bon partit nostre però s'hagues pogut oconseguir un millor resultat.