dilluns, 23 de novembre del 2009

6º jornada Asco j. e. 10- 2 c.f.s. gandesa

Primera part nefasta amb falta d'actitud, de ganes i d' amor propi; l' asco va dominar de cap a peus la 1 part aconseguint deixar casi sentenciat el partit amb un 6-0 al descans.

L'equip va canviar a la 2 part, va ficar-hi una mica més de ganes i d' il·lusió, almenys no es va veure el que s'havia vist durant la 1 part. Van crea ocsions de gol i es va veure una altra actitud però que no va impedir la golejada local amb que va acabar el partit; 10-2.
Cal remarcar la desastrosa actuació arbritral que va voler passa a ser el protagonista del partit quan aquest ja estava decidit desde feia estona; Permetent el joc dur del equip local i inclus alguna agressió als nostres jugadors permeten-ho davant els seus ulls i ho va obia.
Rematant la feina amb l'expusió de marc quan era a la banqueta, primer amb una tarja groga i despres la vermella directa amb la conseqüent amonestació que ja veurem quans partits el sancionen.