dimecres, 18 de novembre del 2009

5ª j. C.F.S. Gandesa 5- 8 La Pobla de mafumet c.f.s.

Bon inici del equip gandesà, amb uns deu primers minuts molt bons de futbol sala la qual cosa va permetre a l' equip ficar-se amb un clar 3-0.
La pobla amb veure's així va canviar la tactica i es va ficar a pressionar per tot el camp, evitant la sortida de pilota; funcionant el canvi va remuntar el marcador arribant a la fi de la primera part amb empat a 3 gols.

Comença la segona part amb un jugada desafortunada ja que la pilota rebota a un jugador local i s'introdueix a la porteria. Empatem el partit a 4 gols amb una bona jugada però la pobla es torna a avançar al marcador, expulsió d' un jugador de la pobla despres d'una forta entrada a Ruben que a d' abandonar el terreny de joc, jugant contra 3 empatem el partit.
La pobla recupera un jugador i en dos contres es fica amb un aventatge de dos gols,5-7.
Ens forçen a pressionar-los perque es queden al seu camp, tenint ocasions per fer un gol per apropar-nos al marcador però les ocasions s'han de materialitzar, Ferran falla un doble penal i la pobla si transforma el seu doble penal que deixa el definitiu 5-8.