diumenge, 1 de novembre del 2009

3º jornada j.e. mora la nova 8-3 c.f.s. gandesa

Partit molt trabat del nostre equip al pavello morenc.
En la primera part no van estar gaire centrats en la feina i un parell de contres del equip rivalvan acabar en gol. Destacar el gran gol de marc rebent un pase amb profunditat control amb la dreta i rematada amb 'esquerra al fons de la porteria.
Al final de la primera part però van aconseguir arribar amb un marcador de 3-2 gracies a un doble penal transformat per ferran.

Al principi de la segona part probablement els millors minuts del nostre equip aconseguim empatar el partit i tenim ocasions, que no vam saber materialitzar en gol, per ficar-nos per davant però unes decisions arbritals un pel confosses ens van desestabilitzar.
Probablement la jugada clau del partit va ser amb 3-3 al electronic , marc sortint de la nostra area li fant falta pel darrera, l'arbitre no indica l'infracció i ells amb marc al terra anoten el 4 gol.
Aquella falta ja hages significat un doble penal a favor nostre i en canvi va ser un gol rival.
En els seguents minuts segona tarjeta groga a francho amb consequent expulsió del camp durant 2 minuts amb un menys i els ultims segons de jugar amb 3, 5 gol dels morencs. El partit ja estava trencat definitivament naltros no vam mantenir la calma i ells van transformar les contres amb gols.
Cal destacar l' esportivitat del equip rival ja que el 6 gol una altra jugada d'atac nostra, falta sobre ruben l'arbit no assenyala ells començen la jugada amb ruben al terra, i transformen la contra en el 6 gol.
Despres a l' arbit ja va pitar les faltes i naltres vam desaprofitar 2 dobles penals, un fallat per ferran i l'altre per j.soro.