dimecres, 20 de gener del 2010

11ª Jornada Inter de Calit f.s. 6-2 C.F.S. Gandesa

Primea part en la qual vam sortit una mica ferds i desorientats degut a la gran movilitat ofensiva del inter de calit, que es fiquen amb 1-0. Amb el pas dels minuts vam anar canviant i aconseguim anar parant els atacs rivals, poques ocasions de gol però s'aconsegueix l'empat els ultims minuts de la 1ª part.

Comença la 2ª part i arriben els millors minuts nostres amb ocasions no molt clares però estem dominant el ritme del partit. Falta a favor i gran conbinació, quansevol diria que ho teniem ensajat, i 2-1 continuem dominant basant-nos en que estem ben col·locats defensivament.

faltaven 5 minuts per acabar el partit; Però l'arbitre agafa el protagonisme del partit. Falta a favor del inter, l'albert pregunta si han demanat barrera i li contesta que si, ensenyant-li el xiulet, volent dir fins que ell xiu-li no es pot sacar la falta. Al mateix moment saquen la falta en curt i fan el 2-2. No es pot definir en paraules les sensacións que li queden a l'equip, perdem els nervis amb l'arbitre i aquest per acaba d' areglar-ho expulsa l'albert, que no s'ha de negar va enviar-lo a la merda; no sense rao.

Es fica a la porteria segura i te uns minuts espectaculars, ja que estem jugant sol amb 3 jugadors.
Pasen els 2 minuts amb inferiroritat sense moure's el marcador, quan pareixia que tornavem a calmar-nos sisena falta i doble-penal que fa que s'avançen al marcador.
Aqui probablement no vam pendre les desicions apropiades anat pel partit sense l'encert suficient i quan l'estat fisic del equip tampoc era el més idoni.
I van arriba les contres locals que casi sense oposició van deixa el marcador amb el 6-2 final.